Bethesda láká na Youngblood
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda láká na Youngblood

Bethesda láká na Youngblood

Filip Švácha

Filip Švácha

27. 3. 2019 10:50 9
Reklama

Po výtečné FPS Wolfenstein: New Colossus se asi každý touží opět podívat do tohoto alternativního světa, kde druhá světová válka neskončila zcela podle představ Spojenců. Už od minulé konference E3 víme, že se chystá další pokračování s názvem Wolfenstein: Youngblood, ve kterém se zhostíme role dcer legendárního Williama Blazkowicze.

Ti mají v osmdesátých letech za úkol najít svého otce, protože se ztratil někde v Paříži. O hře jsme se toho zatím příliš mnoho nedozvěděli, kromě toho, že by měla být zaměřena na kooperaci dvou hráčů. To by se ale mohlo brzy změnit, neboť Bethesda na svém twitterovém profilu zveřejnila krátký teaser. V něm vidíme Williamův obličej na počítači z osmdesátých let s nápisem „poloha neznámá“.

Je tedy možné, že se o tomto titulu v brzké době dozvíme nějaké bližší informace. Asi nejvíce ze všeho by nás určitě zajímalo datum vydání, protože zatím jsme se nedočkali ničeho konkrétního. Každopádně Wolfenstein: Youngblood by měl, pravděpodobně ještě někdy letos, dorazit na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama