MK 11 představuje další postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MK 11 představuje další postavy

MK 11 představuje další postavy

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 3. 2019 08:59 3
Reklama

V rámci včerejší prezentace State of Play od Sony se krom záležitostí pro virtuální realitu dostalo i na pár dalších titulů. Jedním z nich je i nový Mortal Kombat, který v novém videu představil další postavy a opět trochu přiblížil, jak je to se zdejším příběhovým pozadím.

I když už se ukázali v jednom z předchozích videí, tak až s novým trailerem bylo potvrzeno, že se v soupisce objeví Liu Kang, Kung Lao a Jax. Tito staří známí, kteří jsou v sérii už od jejích začátků, se budou muset popasovat se sebou samými. Příběh se totiž točí kolem manipulace s časovými rovinami, za což může bohyně Kronika, která představuje úhlavního nepřítele.

Hráče také potrápí Geras, zcela nová postava, která je posluhovačem kroniky a jak můžete vidět v traileru, bude mít docela tuhý kořínek. Podle úniku ze začátku měsíce by se ale ještě mělo představit pár dalších postav.

Trailer sice vypadá pěkně, ale ta hudba ke stylu Mortal Kombatu stále moc nesedne. Tak snad se ji vývojáři nebudou pokoušet cpát přímo do hry. Jedenáctý díl vychází 23. dubna na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama