Sekiru se na Steamu vede dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekiru se na Steamu vede dobře

Sekiru se na Steamu vede dobře

Filip Švácha

Filip Švácha

25. 3. 2019 10:31 20
Reklama

Už v pátek se spousta hráčů mohla ponořit do dlouho očekávaného nejnovějšího herního titulu od studia FromSoftware s názvem Sekiro: Shadows Die Twice. Jak se z prvních ohlasů zdá, hra vám opět nedá naprosto nic zadarmo, a i když to ze všech těch zpráv okolo mohlo vypadat, že tomu tak úplně nebude, dostali jsme tu klasickou hardcore hratelnost, na kterou jsem v případě tohoto týmu zvyklí.

To jistě o víkendu ocenili i uživatelé Steamu, protože tam si titul vedl víc než dobře. Sekiro: Shadows Die Twice se totiž nyní nachází na příjemném čtvrtém místě a nechává tak za sebou Warframe i Rainbow Six Siege. Zatím nejvyšší dosažený počet hráčů je 124 266. Titulu se tedy vede náramně, zvlášť když vezmeme v úvahu, že v tomto čísle nejsou obsažení hráči konzolových verzí.

Sekiro dokonce dokázalo předehnat i Grand Theft Auto 5 a Team Fortress 2, ale na to, aby se mu podařilo dostihnout poslední trojici, má ještě co dohánět. Před ním je na třetím místě Counter-Strike: Global Offensive, následován PUBG a žebříček momentálně vede DOTA 2. Jen pro představu, tu v tuto chvíli hraje 591 000 uživatelů. Vzhledem k tomu, že Sekiro je čistě singleplayerový titul, je to určitě skvělý výsledek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama