XCOM 2 je na Steamu k vyzkoušení zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka XCOM 2 je na Steamu k vyzkoušení zdarma

XCOM 2 je na Steamu k vyzkoušení zdarma

Filip Švácha

Filip Švácha

21. 3. 2019 14:44 6
Reklama

Příznivci taktických rozhodnutí a strategického plánování by měli zbystřit, protože na Steamu se objevila skvělá příležitost, jak si užít jednu z nejlepších tahových strategií. Počínaje dnešním dnem si můžete na Steamu zcela zdarma stáhnout XCOM 2. Možnost si ho vyzkoušet budete mít až do 25. března.

To ale není vše, pokud vás titul zaujme, na Steamu se nyní prodává ve slevě za velmi příjemnou cenu 12, 49 EUR. Kromě toho je zlevněná i XCOM 2 Collection, kterou momentálně v obchodě pořídíte za 64 EUR. Ta obsahuje původní hru, skvělé rozšíření XCOM 2: War of the Chosen a další čtyři menší DLC Alien Hunters, Shen’s Last Gift, Resistance Warrior Pack a Anarchy’sChildren.

Jestliže jste o hře ještě neslyšeli, nebo jste si na ni neudělali žádný názor, může vám k tomu pomoci naše recenze. Titul určitě není pro každého, protože bojovat proti hordám mimozemšťanů není vůbec snadné a nejednou vám pořádně zavaří. Právě proto vám tento víkend může posloužit k tomu, abyste zjistili, jestli je to váš šálek čaje, nebo ne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama