Tento týden nová road mapa pro BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tento týden nová road mapa pro BF V

Tento týden nová road mapa pro BF V

Marek Selinger

Marek Selinger

18. 3. 2019 17:42
Reklama

Byť se to na první pohled nemusí zdát, uplynuly již čtyři měsíce od vydání Battlefieldu V a nutno kriticky zhodnotit, že to nebylo úplně nejpovedenější období. Hru ze začátku sužovaly velice nepříjemné bugy, obsahu, který přibyl, většinou chyběla kvalita. Největší problém však zůstává v repetetivnosti, která se odvíjí od malého počtu devíti map. Nicméně se zdá, že Battlefield V je konečně ve stavu, ve kterém měl být od vydání a autoři se tak můžou plně soustředit na zcela nový obsah.

Již za týden, tedy v pondělí 25. března bude konečně spuštěn battle royale režim Firestorm, o čemž jsme vás informovali v této novince. Dozvěděli jsme se taktéž název battle royale mapy – Halvøy – a to, že je desetinásobně větší než v současnosti nejrozlehlejší lokace ve hře, severoafrická Hamada. Ještě v tomto týdnu se dočkáme nového traileru i gameplay záběrů od hráčů, kteří se mohli účastnit speciálního Firestorm eventu, takže si budeme moci udělat lepší představu, jak se mód hraje.

My se na battle royale pro Battlefield V těšíme, určitě můžete očekávat souhrnný článek s našimi dojmy.

Krom toho se objevily další zprávy pojící se s touto druhoválečnou akcí. Vypadá to, že se blýská na lepší časy pro tu část komunity, která touží po rental service programu, tedy možnosti pronajmout si vlastní server. Na redditu oznámil komunitní manažer DICE, že již v rámci studia probíhají schůzky na toto téma. V průběhu několika dnů by měli vývojáři vydat novou road mapu, což nám prozradí, jaký obsah můžeme očekávat v nadcházejích měsících. Fanoušci nejvíce dychtí po nových frakcích, lokacích a mapách, tak snad nás švédské studio nezklame.

Brzy se také dočkáme spuštění druhé měny v rámci hry, tedy té, kterou bude možné zakoupit za reálné peníze. Ale jak už bylo několikrát řečeno, toto platidlo bude směnitelné pouze za kosmetické doplňky, žádnou výhodu vám na bojišti nepřinese. A nakonec hlásí návrat videa s vývojáři, kde oni sami mluví na různá témata spojená s Battlefieldem V. Zaregistrovat jsme je mohli naposled minulé léto, nyní je tedy fajn, že i tento typ komunikace s hráči se vrací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama