Firestorm se dostane do BF V 25. března
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firestorm se dostane do BF V 25. března

Firestorm se dostane do BF V 25. března

Marek Selinger

Marek Selinger

14. 3. 2019 13:12 2
Reklama

Trvalo to o téměř půl roku déle než bychom si přáli, ale battle režim Firestorm zamíří do Battlefieldu V již přespříští pondělí 25. března. Dozvěděli jsme se to skrz parádní trailer, který autoři zveřejnili jen před pár minutami.

Základní premisu battle royale režimu nejspíše není nutno nijak blíže popisovat, PUBG, Fortnite nebo z poslední doby Apex Legends představily tento mód více než důkladně. Pojďme se tedy zaměřit na Firestorm. Ten všichni hráči Battlefieldu V dostanou zdarma formou aktualizace, nepotvrdily se tak spekulace, že by se mělo jednat o free-2-play odbočku. Na starost ho mají primárně autoři ze studia Criterion Games (série Burnout), kterým samozřejmě asistuje hlavní vývojářský tým DICE.

Dle traileru je vidět, že Firestorm bude hodně dbát na využití vozidel, což je poznávací znak celé série, který byl ale v posledníme díle trochu odsunut do pozadí. Jejich nabídka bude pestrá, od obojživelných vozidel, přes vrtulník (!) až k traktoru (!!). Ano, k TRAKTORU. Navíc dle závěru ukázky nás ještě čeká nějaké to překvapení.

Celkově vzato nás trailer nalákal, hned jak to bude možné, tak Firestorm podrobíme testu a přinese vám článek s dojmy. A co vy, láká vás další battle royale? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama