Crackdown 2 zdarma ve zpětné kompatibilitě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crackdown 2 zdarma ve zpětné kompatibilitě

Crackdown 2 zdarma ve zpětné kompatibilitě

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

10. 3. 2019 12:21 2
Reklama

Třetí díl série Crackdown se po dlouhém a problematickém vývoji před několika týdny konečně usadil na discích svých fanoušků a jestli po jeho dokončení stále nemáte destrukce a chaosu dost, může vás zajímat následující informace. Předchozí díl Crackdown 2 se dostává do stále rostoucí knihovny zpětné kompatibility na Xboxu One. A je zcela zdarma.

Crackdown 2 vyšel v roce 2010 a navázal na původní, o 3 roky mladší hru. Oproti prvnímu dílu bylo přijetí kritiky i fanoušků poněkud vlažnější, přesto byly výsledky dostatečné a začaly práce na dalším pokračování. O jeho osudu už bylo napsáno mnohé, původní datum vydání stanovené na rok 2016 asi hovoří za vše.

Ale zpátky k druhému dílu. V něm vás kromě vylepšování vašeho hrdiny čeká i záchrana světa, zkrátka známý, stále se opakující recept. Naštěstí zůstal i příjemný pocit z akce v otevřeném, bohužel trochu prázdném světě. Čím ale může hra zaujmout i dnes, je kooperační online mód. V něm si užijete s až třemi dalšími kamarády, což je o dva více než nabídl první, ale i třetí díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama