Just Cause 4 míří do Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Just Cause 4 míří do Game Passu

Just Cause 4 míří do Game Passu

Marek Selinger

Marek Selinger

6. 3. 2019 09:24
Reklama

Čtvrtý díl série Just Cause, jenž vyšel teprve před třemi měsíci, je pro vydavatele Square Enix větším zklamáním, než jsme si mohli myslet. Není tomu tak dlouho, co se japonská společnost vyjádřila v tom duchu, že prodeje nejnovějšího dobrodružství Rica Rodrigueze zůstaly za očekáváními. Nyní přichází další nemilá zpráva.

Respektive jak se to vezme. Nemilá pro finanční výsledky Square Enix, ale o to sladší pro hráče, kteří si na Xboxu předplácí službu Game Pass. Právě tam je již nyní Just Cause 4 dostupné, tudíž pokud jste se těšili na explozivní akci, ale říkali jste si, že plnou cenu za titul dávat nechcete, nyní máte ideální příležitost ho otestovat. Za hrou stojí vývojáři z Avalanche Studios, v recenzích si však neodnášela moc vysoké známky, i našemu Pavlovi se čtvrté Just Cause příliš nezamlouvalo. Ale za zkoušku nejspíš stojí.

Knihovna Game Passu by měla být rozšiřována během celého března, oznámení další novinky bychom se měli dočkat již za týden, tedy 12. března. Budeme vás informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama