Chris Avellone pracoval na nových Star Wars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chris Avellone pracoval na nových Star Wars

Chris Avellone pracoval na nových Star Wars

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 3. 2019 11:40
Reklama

Známý videoherní designér Chris Avellone se na twitteru jako by mimochodem pochlubil informací, že pracoval na dlouho očekávané hře studia Respawn Entertainment – Star Wars Jedi: Fallen Order. Stalo se tak v reakci na otázku jednoho z uživatelů, na kterých hrách momentálně pracuje. Aby toho ale nebylo málo, brzy bychom se prý měli dočkat odhalení ještě dalšího titulu, na kterém se podílel.

Pokud vám jméno Chris Avellone nic neříká, vězte, že jeho rukopis naleznete ve hrách jako Fallout 2, Planescape: Torment, sérii Icewind Dale, KotOR 2, Neverwinter Nights 2, v posledních letech ale třeba i Pillars of Eternity, Prey nebo Divinity: Original Sin II. Aktuálně ho navíc výrazně zaměstnává práce na Dying Light 2. Je toho zkrátka hodně a ani tento výčet zdaleka neobsahuje všechny výrazné tituly, na kterých spolupracoval.

Z výše zmíněných her asi jednoznačně vyplývá, že přítomnost takového jména na projektu studia Respawn očekávání od Star Wars Jedi: Fallen Order ještě zvyšuje. O hře samotné toho zatím ještě mnoho nevíme, ale očekáváme akční adventuru s důrazem na singleplayer a vydání ještě letos na podzim. Co z toho se ale nakonec potvrdí, ukážou až následující měsíce.

A teď k tomu dosud neodhalenému projektu. O spekulacích o nové hře ze světa Vampire jsme vás už informovali a podle jeho LinkedIn profilu se Chris Avellone mohl podílet i na tomto titulu. Pracoval totiž pro Hardsuit Labs, kteří jsou ze třetiny vlastněni Paradox Interactive, tedy vydavatelem nové Vampire hry. Další nápovědou je i slovní hříčka odkazující na aplikaci Tenter, která má sloužit jako teaser ke zmíněné hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama