Trailer k DMC5 shrnuje dosavadní příběh série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer k DMC5 shrnuje dosavadní příběh série

Trailer k DMC5 shrnuje dosavadní příběh série

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 3. 2019 12:17
Reklama

Od vydání prvního dílu série Devil May Cry z roku 2001 už uběhla pěkná řádka let. Možná že ani ti, kteří poctivě odehráli každý díl si už nepamatují, co se v jednotlivých hrách událo – vždyť od posledního číslovaného dílu bude aktuální novinku dělit už více než desetiletá propast. Toho si je ale Capcom naštěstí dobře vědom.

Ať už jste pouze zapomněli nebo se do série Devil May Cry chystáte naskočit až s pátým dílem, určitě vám přijde vhod krátká rekapitulace příběhu, kterou nabízí nejnovější trailer. Dvouminutový koncentrát shrne nejdůležitější události ze světa napadeného démony a až Devil May Cry 5 8. března vyjde, budete na pokračování dostatečně připraveni.

Zabíjení démonů se coby hlavní téma samozřejmě vrací a v kůži jedné ze tří hratelných postav se pustíte do jejich likvidace řetězením co nejsilnějších komb, jak jste ostatně ze série zvyklí. Pro nováčky i nedočkavé veterány je navíc stále k dispozici demoverze, takže pokud vás hra svým tématem láká a stále váháte nad jejím pořízením, rozhodně si ji alespoň vyzkoušejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama