Krvavý trailer co-op akce God's Trigger
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krvavý trailer co-op akce God's Trigger

Krvavý trailer co-op akce God's Trigger

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 3. 2019 13:37 2
Reklama

O polském vývojářském týmu One More Level asi většina z vás nikdy neslyšela. Hry krakovských autorů jako Warlocks vs Shadows nebo Deadlings asi nepatří mezi ty úplně nejznámější, přesto se od zhruba dvacetičlenného týmu brzy dočkáme další hry, která už vypadá o něco lákavěji.

Řeč je o top-down akci God's Trigger, která sice svým konceptem mnoho originality nepobrala, ale i přesto obsahuje něco unikátního – kooperaci. Ta je dnes velice ohroženým druhem, především ve své lokální podobě, a právě tu God's Trigger nabídne. Možnost hrát online samozřejmě chybět nebude.

Aby si vývojáři zbytečně neomezovali své potenciální publikum, půjde hrát i sólo. V tom případě budete moci přepínat mezi oběma postavami dle libosti. Hektolitry krve a intenzivní akce na první pohled připomínají Hotline Miami nebo nedávný The Hong Kong Massacre, ale pokud se vám tento žánr zatím nepřejedl, za necelé dva měsíce dostanete další porci zábavy.

Hra totiž s novým trailerem dostává i oficiální datum vydání, které připadá na 18. dubna. God's Trigger ve své kampani kromě několika zbraní nabídne i superschopnosti, kterými se pokusí od svých vzorů trochu odlišit. Dalším lákadlem mají být různé druhy nepřátel a dojde i na boss fighty. Hra vyjde na Steamu a konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama