Další boss chystaného Sekira od FromSoftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další boss chystaného Sekira od FromSoftu

Další boss chystaného Sekira od FromSoftu

David Plecháček

David Plecháček

27. 2. 2019 13:12 4
Reklama

Naprosto respektujeme, že jsou hry, od kterých se chcete distancovat a nechat si vše až na dobu, kdy nakonec vyjdou. Vzhledem ke statutu studia FromSoftware vlastně není vůbec žádné překvapení, že takovou hrou je i Sekiro. A není ani překvapením, že té druhé skupině chce tým kolem Hidetaky Mijazakiho nabízet drobné ochutnávky, aby ji navnadil ještě víc.

Co ze Sekira vyzdvihnout je asi jasné. „Fromovky“ jsou známé důrazem na ikonické bossfighty, na něž si někteří vzpomenou i na smrtelné posteli. Extrémně nároční nepřátelé čekají i na hlavního hrdinu hry, Sekira, a ukázka na Twitteru jasně dokládá, jak někteří dopadnou, pokud si nedají pozor. (Nebo tak dopadnou všichni, protože je novinka jako obvykle krutá a zákeřná.)

Po samurajovi na obřím koni nebo stařence, která by svou mrštností strčila do kapsy svého hábitu kdejakou náctiletou slečnu, se výše můžete podívat na náznak obra, kterého někdo uvěznil, aniž by pořádně zkontroloval pevnost celé konstrukce. A jak už to tak bývá, schytá to nebohý hráč/Sekiro. Těšíte se? Novinka vychází už příští měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama