Téměř hodina z hraní DiRT Rally 2.0
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Téměř hodina z hraní DiRT Rally 2.0

Téměř hodina z hraní DiRT Rally 2.0

Marek Selinger

Marek Selinger

19. 2. 2019 08:05
Reklama

Již příští týden vychází závodními nadšenci dlouho očekávané pokračování DiRT Rally z roku 2015. Druhý díl by měl být ještě ambicióznějším a vyladěnějším titulem, který požitek z rally závodění dotáhne téměř k dokonalosti. Podle všeho se zdá, že tomu tak opravdu je.

Ve světě se totiž objevily první recenze, které ve většině případů vyznívají jednoznačně pozitivně – na Metacriticu se průměrné hodnocení drží na 84 bodech ze sta. Objevují se i takové verdikty, že DiRT Rally 2.0 je jednou z vůbec nejlepších závodních her posledních let, která pocit realistického závodění dovádí o úroveň dál než první díl. Jak se navíc dalo předpokládat, hra se opět primárně zaměřuje na hardcore závodění, fanoušci arkádovější DiRTu 4 by se radši měli poohlédnout jinde. Pokud se vám ale nejnovější dílo britských Codemasters trefí do vkusu, nebudete zklamáni. Takové recenze nás moc těší, my už se na hru taktéž těšíme.

Krom toho se na kanálu Playstation Access objevil záznam téměř hodinové hraní, který nabízí ucelenou představu o tom, co nás v den vydání čeká. Redaktoři si zajezdili jak klasickou rally ve stařičké Lancii Fulvia z roku 1972, tak i rallye-cross v o dost modernějším Opelu Corsu. Vyzkoušeli si i zápolení v noci, které už jen ze své podstaty klade větší nároky na výkon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama