Vylepšování základny v traileru k New Dawn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vylepšování základny v traileru k New Dawn

Vylepšování základny v traileru k New Dawn

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 2. 2019 05:16
Reklama

Tak jsme se konečně dočkali hrami napěchovaného 15. února. O pozornost soupeří Metro: Exodus, Crackdown 3 a Far Cry New Dawn. Posledně jmenovaný se hlásí ke slovu hned s dvěma novými trailery. Ubisoft se snaží předat hráčům několik tipů, které se jim budou při snaze přežít v barevné pustině hodit.

V traileru je vysvětleno, jakým způsobem mohou zvelebovat malou osadu. Ta plní roli jakési základny. V boji proti zlým sestrám je totiž její vylepšování zcela zásadní. Součástí osady je kupříkladu ozdravná zahrada, dílna, garáž nebo přistávací plocha pro helikoptéru. S jejich chodem mohou pomoci dobrovolníci, ty je však potřeba nejdřív najít a k práci v osadě přemluvit. Zcela zásadní komoditou je pak líh.

Líhoviny lze získat z nepřátelských základen. Po zneškodnění nepřátel lze tato místa obsadit, nebo vyplenit. Neřádi se však budou vracet a na další nezvané hosty se připraví s větší pečlivostí. Opakovaná návštěva tedy představuje vyšší míru rizika, zároveň ale také více lihu. K vylepšování osady jsou potřebné také běžně nedostupné materiály. Pro jejich získání je potřeba podniknout expedici mimo Hope County. Se zkušeným pilotem se však není čeho bát.

Ubisoft uvolnil také typický launch trailer. Nenechte se ale zmást, herní zážitek nemusí odpovídat náladě, kterou trailery vzbuzují. Lepší obrázek si můžete udělat z čerstvé recenze od Pavla, případně z Let’s Play videa. Far Cry New Dawn vychází na Xbox One, PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama