Nástupce Burnoutu má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nástupce Burnoutu má datum vydání

Nástupce Burnoutu má datum vydání

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 2. 2019 11:28 4
Reklama

Pach motorového oleje, pískání pneumatik a pak už jen životu nebezpečná, ale na pohled úchvatná kolize. Takhle by se nějak dala shrnout série her od Criterion Games Burnout. Po té se ale už na delší dobu slehla zem. Avšak můžeme se uklidnit, protože studio Three Fields Entertainment,které založili původní majitelé Criterion Games Fiona Sperry a Alex Ward, pracuje na duchovním pokračování.

Jak už bylo zmíněno minulý rok, Dangerous Driving bude kompetitivní závodní hrou, ve které se nebude chybět všem tak dobře známá destrukce aut. K dispozici budeme mít třicet okruhů zasazených do sedmi různých oblastí. Krom toho titul nabízí několik režimů, ve kterých vyzkoušíme své řidičské dovednosti. V režimu Takedown budeme pochopitelně ničit auta soupeřů, Eliminator vyhraje ten, kdo zůstane na trati poslední, Pursuit Mode vám zase nabídne možnost zahrát si na policisty a zločince. Buď budete závodit proti umělé inteligenci, nebo až proti sedmi dalším řidičům v online kláních.

Z videa je patrné, že autoři se skutečně velmi inspirovali svojí značkou Burnout a je tedy velmi pravděpodobné, že se každý hráč obeznámený s touto sérii bude v Dangerous Driving cítit jako doma. Titul na trh dorazí už 9. dubna a zahrajete si ho na PlayStationu 4, Xboxu One a PC skrz Epic Games Store. Navíc je hra vylepšená i pro konzole Xbox One X a PlayStation Pro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama