BioWare si pochvaluje průběh dema Anthemu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare si pochvaluje průběh dema Anthemu

BioWare si pochvaluje průběh dema Anthemu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 2. 2019 06:35 12
Reklama

EA společně se studiem BioWare nedávno připravili pro hráče ochutnávku z chystaného Anthemu. K dispozici byla hned dvě dema, z nichž si hráči odnesli základní představu o tom, co jim hra může nabídnout. Vývojáři si zase vysloužili potřebnou zpětnou vazbu a poznatky o chování hry v plném zatížení. Zpětnou vazbu podle všeho hodnotí velmi dobře.

Zmínil se o tom vedoucí producent z BioWare - Michael Gamble. Podle něj bylo demo přínosné hned v několika směrech. „Lidem, kteří demo hráli, se častěji, téměř bez výjimky, líbilo,” prohlásil směle, načež dodal, že zážitek kazily především chyby, na něž si hráči často stěžovali. „Ano, vím, že to bylo nazváno jako demo a je to tak, jak to je, ale dalo nám zároveň možnost ošetřit mnoho věcí, které bychom jinak viděli během launche,” prohlásil Gamble.

„Objevil se komentář, že jsme neměli připraveno dostatek serverů. Měli jsme dostatek serverů, objevily se však problémy v síťovém kódu v klientu hry, což způsobovalo mnoho chyb, které jste měli možnost vidět. Podobné věci se neprojeví, pokud se neprovede test odpovídajícího rozsahu,” řekl Gamble a dodal, že se dema skutečně zúčastnil velký počet hráčů, což umožnilo vývojářům chyby najít a opravit. Celou záležitost tedy hodnotí pozitivně.

Zda se povedlo odstranit všechny podstatné chyby, se dozvíme již 22. února, kdy hra vychází. Předplatitelé Origin Access Premier se mohou do hry pustit již dnes. K dispozici je také „film”, jemuž propůjčil svůj talent samotný Neill Blomkamp. Proč ty uvozovky? Protože jeho stopáž vychází na necelé čtyři minuty. Po překvapených reakcí ze strany diváků bylo navíc označení film rychle pozměněno. Nyní už je to pouze trailer od Neilla Blomkampa. Zhlédnout můžete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama