Neill Blomkamp natočil krátký film k Anthemu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Neill Blomkamp natočil krátký film k Anthemu

Neill Blomkamp natočil krátký film k Anthemu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 2. 2019 07:20 7
Reklama

Líbivé Javelin oblečky se všem zájemcům zpřístupní již příští týden. Launch trailer už je dávno venku, zbývá už jen nažhavit trysky a vyrazit do boje. Ještě před tím se však ke slovu hlásí Neill Blomkamp. Hollywoodský režisér totiž k Anthemu vytvořil krátký filmeček.

Blomkamp má na svém kontě řadu známých snímků, zmínit lze například District 9, Elysium nebo Chappie. Žánr sci-fi mu rozhodně není cizí a s filmečkem k Anthemu by si měl poradit. Na práci se podílí Oats Studios, které Blomkamp založil v roce 2017 za účelem tvorby krátkých experimentálních filmů. Snímky lze zhlédnout na Youtube. A právě tam je již na zítřek naplánována premiéra Conviction: An Anthem Story. Krátký příběh předchází dění v samotné hře.

Premiéra sice připadá na svatého Valentýna, rozhodně však nelze očekávat romantickou komedii. Datum je zvoleno z čistě pragmatických důvodů. Hned následující den se totiž zpřístupní desetihodinová trial verze hry v rámci programů EA Access a Origin Access. Předplatitelé Origin Access Premier budou mít k dispozici rovnou celou hru. Ostatní si musí počkat do 22. února.

Ze strany EA jde evidentně především o snahu vyšperkovat marketingovou kampaň kolem hry. Od Anthemu má vysoké očekávání, do konce března by se mělo podařit prodat 6 milionů kopií. Filmeček od Blomkampa by měl napomoct smělé plány uskutečnit. Na sledování filmu zatím láká krátká upoutávka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama