Bethesda výbušnou akcí láká na Rage 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda výbušnou akcí láká na Rage 2

Bethesda výbušnou akcí láká na Rage 2

David Plecháček

David Plecháček

13. 2. 2019 11:45 9
Reklama

Tento týden vychází nové Far Cry, New Dawn si navíc vyzkoušíme už dnes večer v našem vysílání. Ubisoft doufá, že s dalším spin-offem přinese sérii dostatečnou pozornost i přes to, že se nejedná o tak radikální změnu, jakou byl Blood Dragon nebo Primal. Bude to mít ale těžké, protože se blíží i další hra, která se na první pohled jeví velice podobně: Rage 2.

Na jaře tak můžeme sledovat zajímavý souboj dvou postapokalyptických a dost ztřeštěných akcí, a zároveň souboj dvou velkých vydavatelů. Bethesda dobře ví, že největší konkurent jí vychází už v pátek, pochází ze zavedené značky a navíc bude výrazně levnější. Rage 2 ale bude větší a neokoukané – a to jsou aspekty, které vývojáři z Avalanche a idSoftu prezentují i v novém devítiminutovém videu.

Ať už Rage 2 dopadne jakkoliv, je evidentní, že má svou osobitou tvář, která vám buď sedne nebo nikoliv. Novinka vychází až za tři měsíce, konkrétně 14. května, a to na PC, Xboxu One a PlayStationu 4, ale máme pocit, že nás Bethesda bude zásobovat dalšími videi i v nadcházejících týdnech. Drobný náznak naleznete například na konci videa. Přejeme příjemnou zábavu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama