Achievementy MK 11 naznačují další postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Achievementy MK 11 naznačují další postavy

Achievementy MK 11 naznačují další postavy

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 2. 2019 07:45
Reklama

Autoři Mortal Kombat 11 od představení hry postupně lákají hráče na chystanou novinku odhalováním některých ve hře obsažených hrdinů, ale podle posledního úniku se zdá, že podstatná část překvapení byla předem vyzrazena. Na serveru SteamDB se totiž objevily první informace o achievementech ze hry, které svými názvy napovídají jména některých dosud nepotvrzených postav.

Popisy achievementů bohužel nejsou ve formátu, v jakém se budou zobrazovat uživatelům, přesto si lze z jejich názvů leccos odvodit. Podstatnou část seznamu totiž tvoří achievementy, které se odemknou po provedení dvou typů fatalit různých bojovníků, jejichž jména jsou v seznamu vždy zastoupena třípísmennou zkratkou.

Kromě již dříve potvrzených postav by se podle úniku ve hře měli objevit ještě hrdinové ukrytí pod zkratkami – CAS, CET, ERR, FRO, JAC, JAD, KOL, KOT, KUN, LIU a TER. Zatímco některé zkratky není těžké rozluštit, u jiných to tak jednoduché není. Fanoušci série zatím dali dohromady, že ve finální hře by se podle tohoto úniku měli objevit Cassie Cage, Erron Black, Frost, Jacqui Briggs, Jade, Kotal Khan, Kung Lao a Liu Kang.

Jelikož zkratky CET, KOL a TER nenapovídají návrat žádné ze známých postav série Mortal Kombat, pravděpodobně se bude jednat o nováčky. Jedna z divočejších teorií hovoří o tom, že pod zkratkou TER by se dokonce mohl skrývat Terminátor, což sice nelze úplně vyloučit, ale pokud by se v Mortal Kombat 11 měl skutečně objevit, pravděpodobně by to bylo až později formou DLC. Podobně do minulého dílu zavítali třeba Jason Voorhees nebo Predátor.

Nutno dodat, že i přesto, že únik působí celkem věrohodně, je potřeba brát výše uvedené informace jako pouhé spekulace. Už v tuto chvíli například víme, že Mortal Kombat 11 bude obsahovat více postav, než je v uniklém seznamu uvedeno. Na druhou stranu, seznam se rozhodně nezdá být kompletní, takže to jeho pravost nevylučuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama