BioWare přibližují endgame Anthemu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare přibližují endgame Anthemu

BioWare přibližují endgame Anthemu

David Plecháček

David Plecháček

7. 2. 2019 08:34 19
Reklama

Ačkoliv proběhla dvě dema a může nám tak připadat, že nám BioWare nemají co ukázat nového, není tomu tak. EA společně se studiem do světa vypustilo video, v němž se opět částečně soustředí na Javeliny, exoskelety, v jejichž nitru se pouštíme za hranice relativně bezpečného města, ale také na endgame obsah.

Videem nás provádí Jonathan Warner, režisér Anthemu, s nímž se můžete podívat na některé ze zakázek, naskočit do obsahu, který se skrývá za názvem Strongholds, a podívat se, co nabídne Anthem v samém závěru hry. V průběhu hry se ti nejlepší freelanceři budou pouštět do těžších a těžších nepřátel a nebezpečnějších questů a jak je asi každému jasné, s každým novým levelem se stanou silnějšími, což jim umožní hrát nové mise. Obecně si lze vybrat mezi třemi úrovněmi obtížnosti, v rámci endgamu ale další tři úrovně, tzv. grandmaster, přibydou.

Na obtížnost bude samozřejmé navázán gear, který můžete na svých výpravách posbírat, včetně kosmetických balíčků. Ostatně úpravě svého obleku se věnuje taktéž jedna část videa a i hledání toho nejvíc nejlepšího vzhledu bude po vzoru ostatních her součástí zážitku. „Váš oblek bude brzy reflektovat vaše nové já,“ říká Warner.

Endgame začíná na úrovni 30. V tu chvíli bude dokončený hlavní příběh hry a budou na nás čekat jiné výzvy. Výzvy, kontrakty, free play a Strongholds, to je zásadní obsahový čtyřlístek, v němž poté budeme trávit nejvíce času. Ve Fort Tarsis nás budou úkolovat místní NPC rozličnými úkoly. Díky nim si budeme zvyšovat reputaci, čímž se hráči dostanou k blueprintům. Výzvy je budou zásobovat craftovacími materiály, s nimiž poté na základě plánků vyrobí speciální výbavu a jiné vymoženosti. Některé kontrakty mohou být označeny jako legendární – ty poté nabídnou ještě těžší a větší výzvu, ale o to sladší bude odměna. Strongholds poté reprezentují ty nejtěžší oblasti ve hře, a tak vyžadují celý tým, abyste jimi mohli projít. Ostatně k vyzkoušení byla jedna oblast i v rámci dema. Jejich úkolem je proškolit vás ve všem, co jste se jako freelanceři naučili.

I ve videu BioWare hráče ujišťují, že dny, týdny i měsíce po vydání bude studio do hry přidávat nový obsah. Některé změny mohou být malé, některé ale promění celý svět k nepoznání. Cokoliv, co ve hře uděláte, vás připraví na to, co přijde. „Náš nejambicióznější obsah do hry dorazí ve formě katastrof.“ A jak vypadají? Na to se můžete podívat i vy. Anthem vychází už 22. února.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama