Zlé sestry v hraném traileru FC: New Dawn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zlé sestry v hraném traileru FC: New Dawn

Zlé sestry v hraném traileru FC: New Dawn

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 2. 2019 15:23 4
Reklama

Příští týden nás nečeká jedna, ale hned dvě postapokalyptické střílečky. Jenže zatímco ta od 4A Games sází na klasickou pochmurnou atmosféru, Far Cry: New Dawn jen hýří barvami, které si dle zlých jazyků vypůjčilo od chystaného druhého dílu Rage. 

Přestože na svět dopadly jaderné bomby, z hraného traileru to nevypadá, že by se v Montaně něco podstatně změnilo. Servírky v barech mají stále dostatečně nadité výstřihy, kovbojové prázdné výrazy a mutanta aby jeden pohledal. Video nás má ale hlavně přesvědčit, že Mickey a Lou jsou pořádně drsné holky.

V necelých třech minutách tedy za doprovodu vypalovačky od The Weather Girls umře opravdu hodně lidí a je zřejmé, že se nové Far Cry vůbec nebude brát vážně. Snědé sestry mají jediný cíl - být dvojnásobně tak zlé než předchozí záporáci v sérii. To, zda se jim to povede, budete na vlastní kůži moci otestovat už příští pátek, kdy hra vychází na PC, PS4 a Xbox One. My vám už nyní můžeme slíbit, že ještě před uvedením na trh vám přineseme recenzi a hru také zařadíme do vysílání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama