Remaster Darksiders míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Darksiders míří na Switch

Remaster Darksiders míří na Switch

Filip Švácha

Filip Švácha

31. 1. 2019 11:00 1
Reklama

Hráči na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One mají remaster prvního dílu Darksiders s podtitulem Warmastered k dispozici už od listopadu roku 2016. V posledních měsících se ale začalo mluvit o tom, že by tento remaster měl dorazit také na Nintendo Switch. Jak to celé nakonec bude, by nám mohla pomoci osvětlit jedna nedávná událost.

Australskému webu VOOKS se totiž na stránkách THQ Nordic podařilo objevit video, které oznamuje vydání Darsiders: Warmastered na Switch. Bohužel v návaznosti na toto zjištění bylo video ze stránek odstraněno a sami zástupci THQ Nordic se k situaci vyjádřili jen pomocí tohoto tweetu.

HD edice Darksiders běží na Xboxu One a PlayStationu 4 v 60ti FPS, ale není jisté, zdali se k tomuto číslu přiblíží i verze pro Switch. Hlavní ale je, že si můžeme být téměř jisti, že Darsiders: Warmastered na Switch dorazí a to v nějaké ne příliš vzdálené budoucnosti. Je také velmi pravděpodobné, že THQ Nordic mají v plánu vydat na Switch i remaster druhého dílu Darksiders II: Deathinitive Edition.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama