Thriller Those Who Remain v nové ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Thriller Those Who Remain v nové ukázce

Thriller Those Who Remain v nové ukázce

Filip Švácha

Filip Švácha

30. 1. 2019 11:00 3
Reklama

Ne moc známé studio Camel 101 se nejdříve snažilo prosadit na poli strategických her, aby po této neúspěšné štaci nakonec přeorientovalo na hry hororové. Jak je totiž patrné z jejich posledního projektu Syndrome, s vyprávěním napínavých příběhů mají rozhodně větší úspěch. Doufejme tedy, že ještě větší úspěch budou mít s thrillerem Those Who Remain, který oznámili v září minulého roku.

Ocitnete se v kůži Edwarda Turnera, kterého celé dětství maminka uklidňuje, že není třeba se bát tmy, protože žádné nestvůry neexistují, avšak v případě tohoto hrdiny jeho pečující rodič neměl pravdu, protože on je potkává skoro na každém rohu. Nezbývá mu tedy nic jiného, než se držet světla, které je jeho jedinou záchranou proti hrůzám okolo.

Hra se odehrává v malém americkém městečku Dormont, které je ovšem prokleté démonem, jenž celé město i s jeho obyvateli zahalil do temnoty. Jak už to tak u těchto her bývá, budete muset celé záhadě přijít na kloub, aniž byste se u toho zbláznili. Nepřátele se od sebe liší vzhledem i velikostí a nic zatím nenasvědčuje tomu, že bychom se mohli nějak bránit, spíše půjde o klasické schovávání a v případě, že se vás někdo všimne, bude to znamenat vaši smrt.

Autoři plánují hru vydat ještě letos, avšak zatím nemáme žádné konkrétnější datum vydání. Už teď ale víme, že titul bude hratelný na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a dokonce i na Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama