Praey for the Gods míří do early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Praey for the Gods míří do early access

Praey for the Gods míří do early access

David Plecháček

David Plecháček

30. 1. 2019 08:43 1
Reklama

O titulu Prey for the Gods víme od roku 2016, stále ale nevyšel. Během své dlouhé pouti na sebe dokázal strhnout chtěnou, ale i nechtěnou pozornost. Záměrně se snaží působit jako duchovní nástupce legendárního Shadow of the Colossus, nezáměrně musel změnit svůj název po stížnosti Bethesdy – a proto se od té doby bavíme o Praey for the Gods. A konečně se s ním něco začíná dít.

Titul od No Matter Studios započal svou cestu na Kickstarteru, kde se mu podařilo vybrat půl milionu dolarů a svůj cíl tak přesáhnout téměř dvojnásobně. Hra zaujala svou stylizací a nedá se jí upřít určité kouzlo. Navíc jistě lákalo zážitkem ne nepodobným jako ze hry Fumita Uedy, tentokrát však neomezený na jednu platformu, ale dostupný i na Xboxu One a PC. Na počítačích má k vydání nejblíže.

Již tento týden totiž hra zamíří do předběžného přístupu. Do této doby do ní měli přístup jen backeři v rámci uzavřené alfy a bety, nyní už je jádro hry ale prezentovatelné i navenek, a tak je možné hru začít šířit i prostřednictvím Steamu a jeho early accessu. „Vývoj této hry milujeme a rádi bychom do ní přidali ještě nějaký obsah, vyladili, co je potřeba a hru do verze 1.0 adekvátně optimalizovali,“ zní ze studia.

Pokud vás hra zajímá, můžete do ní naskočit už zítra. Jak velká část hry bude na Steamu zatím dostupná, nicméně nevíme. No Matter Studios se ani nevyjádřilo k době, jak dlouho v early accessu bude a kdy se dočkáme konzolových verzí. Oproti Shadow of the Colossus by měla hra být mnohem otevřenější a měla by nechat na hráči, za kterým obrem se vydá jako za prvním, ale zároveň je hra i survivalem, takže musíte pečlivě vážit, kdy se na náročnou cestu vydat, abyste neskončili bez jídla a možnosti jakéhokoliv úkrytu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama