Vychází nový update pro Battlefield V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází nový update pro Battlefield V

Vychází nový update pro Battlefield V

Marek Selinger

Marek Selinger

29. 1. 2019 10:46 3
Reklama

Švédské studio DICE neustává s pracemi na svém posledním titulu, Battlefieldu V a pravidelně nám dodává nový obsah v rámci služby Tides of War. Děje se tomu tak i nyní, kdy právě dnes vychází nový (v lednu už druhý) patch, který posouvá celou hru zase o kousek dále.

Značného přepracování se dočkala mapa Panzerstorm. Ta nyní, po dohodě s komunitou a vyhodnocení interních dat, nabídne více krytí pro pěchotu, zcela přepracován byl bod F, jenž nově nabízí více budov, přičemž byly provedeny některé další dílčí změny, které by měly vést k lepšímu zážitku pro všechny typy hráčů. Uvidíme, jestli vývojáři budou v přepracovávání map pokračovat, jistojistě tu jsou další adepti na podobnou péči, například Fjell 562.

Úprav se dočkala taktéž tréninková střelnice, která v původní formě mohla u některých hráčů vyvolat zklamání. V minulém patchi jsme se dočkali navýšení hlasitosti kroků ostatních hráčů, nicméně navýšení to bylo až zbytečně vysoké, proto vývojáři sáhli k jeho opětovnému snížení. Nyní by zvuk kroků měl být již perfektně vyvážen. Značného vylepšení se dostal systém bipodů u zbraní, jejich pokládání na překážky (včetně ramene vašeho spolubojovníka!) by mělo být nyní daleko pohodlnější. Přelézání menších překážek také bylo přepracováno, i spoustu dalších menších mechanik týkající se pohybu vašeho vojáka autoři vylepšili. Opraven byl i bug s killcam, kdy jste se po smrti několik sekund zbytečně dívali na pohyb vojáka, který zapříčinil vaši smrt. Nakonec můžeme potvrdit, že do konzolové verzi se vrátil týmový chat. Konečně!

Patch by měl být v tuto chvíli dostupný na všech platformách, kompletní výčet změn najdete (v angličtině) pod tímto odkazem. Ten sice nabízí informaci, že update přinese i zbrusu nový tank Stug IV, ale nakonec tomu tak nebude. Vývojáři na Twitteru upřesnili, že se do hry dostane až v průběhu února.

Battlefield V si můžete zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama