Gameplay video z Atomic Heart
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay video z Atomic Heart

Gameplay video z Atomic Heart

Filip Švácha

Filip Švácha

25. 1. 2019 14:17 7
Reklama

Projekt Atomic Heart určitě není klasickou FPS. Tato bizarní RPG střílečka ruského studia Mundfish se prezentuje v nejnovějším gameplay videu, které by nám mohlo pomoci se v ní konečně začít trošku orientovat. Zatím jsme totiž viděli jen několik rychlých záběrů vcelku brutální akce proti velmi zvláštním protivníkům ve snad ještě podivnějším ruském zařízení.

Hra se bude odehrávat v několika oblastech, přičemž některé budou na povrchu, další pak v podzemních komplexech. Souboje z blízka budou velmi stěžejním prvkem hratelnosti a nepřátelé budou z větší části roboti, kteří byli původně navrženi, aby sloužili sovětskému lidu a průmyslu. Krom toho jsou ale samozřejmě vybaveni bojovým plánem, pokud by náhodou vypukla válka. Z titulu je vidět inspirace BioShockem, Stalkerem, ale třeba i Condemned: Criminal Origins.

„Příběh je o všem, co se mohlo v sovětském svazu stát, ale nestalo se. Technologická evoluce už dávno proběhla, což znamená, že obyvatelé mají k dispozici internet, roboty, hologramy, ale všechny tyhle moderní invence jsou prezentovány v rámci komunismu, imperialismu a konfrontace se západem. Hlavním hrdinou je agent KGB, který byl poslán do zařízení 3826 s úkolem zjistit, co se děje,“ stojí na stránkách Mundfish.

Hra vypadá moc zajímavě, takže týmu přejeme její zdárné a úspěšné dokončení. Ovšem kvalitou výsledného produktu si nemůžeme být jisti, protože jediné, co za sebou Mundfish mají, je průměrně přijatá hra Soviet Lunapark VR, ve které je možné spatřit jisté podobnosti s Atomic Heart. Titul nemá přesné datum vydání, ale na trh by měla dorazit někdy v tomto roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama