Fallout 76 nabídne nový režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 nabídne nový režim

Fallout 76 nabídne nový režim

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 1. 2019 08:54 13
Reklama

Potyčky ve Fallout 76 jsou předmětem sporů již od vydání hry. K PvP soubojům slouží konvenční duel, mimo něj se příliš nevyplácí jen tak bez varování na někoho zaútočit. Agresoři jsou v takovém případě penalizováni. S novým updatem se však situace mění.

Vývojáři z Bethesdy totiž krom dalších změn připravili zcela nový režim. Survival potěší především hráče, kteří touží po větší výzvě. V novém režimu totiž mohou bez varování zaútočit na cizí hráče, aniž by je čekal nějaký trest. Do hry se tak dostává jistá dávka napětí, každé setkání se může vmžiku zvrhnout ve smrtící přestřelku.

Survival bude fungovat souběžně s původním režimem. Hráči mají možnost vytvořit si novou postavu, nebo pokračovat se stávající. Mění se také respawn systém. Pokud hráč zemře, nemůže se již objevit v blízkosti agresora, který ho sprovodil ze světa. Vrací se zpět do vaultu, případně do kempu. V jiných ohledech se však režim neliší. Je tedy možné pokračovat v plnění úkolů, veškerý postup se zachovává a lze na něj plynule navázat v původním režimu.

Hráčům jistě udělá radost také žebříček, v němž si mohou zkontrolovat, jak si stojí proti ostatním. Do hry se tedy dostává plnohodnotná kompetitivní složka, kterou jistě celá řada hráčů ocení. Bethesda zdůrazňuje, že se nový režim může měnit, nejde o konečnou verzi.

Co na novinku říkáte? Zkusíte nový režim? Fallout 76 můžete zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama