Tvůrci Cupheadu spřádají další plány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Cupheadu spřádají další plány

Tvůrci Cupheadu spřádají další plány

Marek Selinger

Marek Selinger

22. 1. 2019 17:22 2
Reklama

Od vydání titulu Cuphead uplyne brzy již rok a půl, proto je na místě se ptát, co dalšího ve studiu MDHR vlastně tito autoři tvoří. O budoucích plánech se v náznacích vyjádřil producent Cupheadu Maja Moldenhauer.

Řekněme si to na rovinu, na Cuphead, jenž vynikal krásnou stylizací připomínající staré animáky z 30. let, ale také velkou obtížností, jsme čekali dost dlouho. Prvního traileru jsme se dočkali již v říjnu 2013, nicméně hra vstoupila do většího povědomí až během E3 prezentace Microsoftu o rok později. Ihned si však získala srdce hráčů, kteří si však na samotné vydání museli počkat až do září 2017. V recenzích si Cuphead odnášel vysoká hodnocení, byť mu někdy byla vyčítaná ona vysoká obtížnost. I přesto se ho prodalo na tři miliony kusů, což je na menší studio jistě slušný počin.

Co tedy prohlásil Moldenhauer na adresu nadcházejícího projektu studia MDHR? V rozhovoru pro herní divizi Red Bullu mluví o tom, že to, na čem v současnosti pracují, bude prostě skvělé. „To, co nyní děláme, opravdu miluji. Naše nápady, které pro naší budoucí hru máme, jsou až epické.“ Již dříve zástupci prohlásili, že stejně jako Cuphead, bude jejich další titul ručně kreslenou hrou ve 2D, ale je možné, že se změní žánr, období i samotná hratelnost. Na tomto místě si dokážeme představit, že autoři sníží onu vysokou laťku obtížnosti. K tomu se ještě tento rok můžeme těšit na větší rozšíření pro Cuphead. To ponese název The Delicious Last Course, a krom dalších bossů nabídne i zcela novou postavu, Ms. Chalice. 

Cuphead si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama