FC: New Dawn nabídne “light RPG” prvky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FC: New Dawn nabídne “light RPG” prvky

FC: New Dawn nabídne “light RPG” prvky

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 1. 2019 12:46 3
Reklama

Jednou z velkých výtek, které mají hráči k chystanému Far Cry New Dawn, je, že to vlastně bude Far Cry 5 v bledě modrém a moc věcí se nezmění. Vývojáři se je ale snaží přesvědčit, jak jen mohou, že v New Dawn najdete celou řadu novinek. V posledním Q&A vývojářském videu byla řeč o nových RPG prvcích.

Kreativní ředitel Jean-Sebastien Decant tuto novinku nazval “light RPG” mechaniky. “Budete si moci sami vytvářet zbraně, které budou mít několik ranků a účinnost těchto zbraní se bude mimo jiné také odvíjet od toho, jaké ranky budou mít nepřátelé.” Nejsme si jisti, jestli je zrovna tohle krok správným směrem. Jen aby pak z nepřátel nebyly jen houby na náboje. Třeba takové The Division s tímhle mělo velký problém. I celý zásobník vystřílený nepříteli do hlavy nemusel nutně znamenat jeho smrt.

Mimo to také Decant mluvil o bázi, kterou si můžete vylepšovat a dostat se tak k lepšímu vybavení a vylepšením. Upraveny byly také outposty. Buď je můžete klasicky obsadit nebo si jen vezmete co potřebujete a necháte je prázdné. Sice získáte více materiálů, ale na druhou stranu ho pak může zabrat některá z ostatních frakcí.

Far Cry New Dawn vychází 15. února a můžete si ho předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama