Bližší pohled na zbraně z Metro Exodus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bližší pohled na zbraně z Metro Exodus

Bližší pohled na zbraně z Metro Exodus

David Plecháček

David Plecháček

22. 1. 2019 15:00 23
Reklama

Jestli přemýšlíte, jakou first-person střílečku si v těchto dnech zahrát, možná by se vyplatilo počkat. Máme pocit, že Metro Exodus plně uspokojí vaše choutky, a jelikož už vychází 15. února, není ani příliš daleko. I tak ale 4A Games spolu s vydavatelstvím Deep Silver hráče zásobují novými lákadly.

Aktuálním tahákem je nový trailer, který nám zase trochu poodkryje, jak to vypadá v postapokalyptickém Rusku mimo podzemní tunely metra. Artyom bude čelit mnoha nebezpečím, k čemuž ale využije četný arzenál zbraní. A právě na ně se nové video soustředí. Ostatně právě zbraně by měly od posledně doznat mnoha vylepšení, na které je potřeba se podívat.

Vývojáři svou nápaditost dokázali už v předchozích dílech, tentokrát ale jdou ještě dál. Prakticky každá zbraň má svou logiku, a každou lze nějakým logickým způsobem vylepšit. 4A Games slibují doslova stovky taktických variant. Novinkou však je i to, že se o ně budeme muset adekvátně starat, to znamená čistit je a udržovat, aby se přílišně nepřehřívaly a nezasekávaly. Protože to je to poslední, co ve vypjaté situaci potřebujete.

V následujících dnech se navíc Deep Silver zaměří na jednotlivé třídy palebných zbraní, od příručních, přes brokovnice, útočné pušky až po speciality, které na nás čekají. V dílčích videích tak budeme moci zjistit, co všechno lze na zbraně navěsit a jak je zefektivnit pro každou situaci. Již zítra se na oficiálním kanálu hry objeví bližší pohled na útočné pušky včetně ikonického kalašnikova.

Pokud vás zbrojní arzenál ohromí, jediné, co zbývá, je vydržet už jen tři týdny. A pokud samou nedočkavostí nevíce coby, můžete si Metro Exodus předobjednat na Xzone.cz. Případně můžete počkat na naší recenzi, jelikož i my jsme na hru obzvláště zvědaví. Mimo jiné na její technický stav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama