Black Ops 4 dostane nový režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Ops 4 dostane nový režim

Black Ops 4 dostane nový režim

Filip Švácha

Filip Švácha

21. 1. 2019 11:48
Reklama

O víkendu jste si mohli zdarma vyzkoušet, jak se Treyarch vypořádal s dnes tolik oblíbeným žánrem battle royale. To ale není vše. Blackout totiž dostane nový, časové omezený režim. Ten vystřídá právě probíhající událost Down But Not Out, která hráčům v módu Blackout umožňuje používat respawn. Pokud tedy hrají ve skupině.

Nová událost se bude jmenovat Ambush a budete se v ní moci bránit pouze s odstřelovacími puškami a zbraněmi pro boj z blízka. „Je to pravda, do Blackoutu míří další časově omezená událost Ambush, ale ne úplně hned. Down But Not Out bude ještě na všech platformách pár týdnů k dispozici. Ambush plánujeme vydat okamžitě poté, co Down But Not Out skončí, takže do té doby si tento režim užívejte a dejte nám vědět, co si o novém systému respawnování myslíte“, zní vyjádření Treyarchu na Redditu.

Nezapomeňte, že stále máte do 24. ledna možnost si zdarma na všech platformách Blackout vyzkoušet. Pokud ještě nejnovější přírůstek do této masívní válečné série nemáte, můžete ho zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama