Nová hra ze světa Strážců vesmíru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová hra ze světa Strážců vesmíru

Nová hra ze světa Strážců vesmíru

Filip Švácha

Filip Švácha

18. 1. 2019 10:29 12
Reklama

Fanoušci kvalitních bojovek poslední dobou určitě nemají problém s nedostatkem titulů. Z poslední doby můžeme jmenovat třeba Dragon Ball FighterZ, Super Mario Smash Bros. Ultimate, nebo SoulCalibur VI. A mají se i na co těšit. Předně především na nejnovější díl série Mortal Kombat s číslovkou jedenáct, ze kterého jste si včera mohli užít nové záběry. Kromě toho tu ale máme ještě další dobrou zprávu.

Mezinárodní firma vyrábějící hračky a stolní hry Hasbro totiž oznámila vývoj nové hry ze světa Strážců vesmíru. Ta by měla na trh dorazit někdy v letošním roce. Na Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch bude bojovka Power Rangers: Battle for the Grid dostupná v dubnu 2019, verze pro PC se lehce opozdí, ale žádného konkrétnějšího data jsme se zatím nedočkali.

V titulu najdete všechny záporné i kladné postavy z tohohle populárního seriálu, jehož sledováním v dětství strávilo nemalé množství lidí spoustu času. Autoři si pro hráče dokonce připravili cross-play mezi Xboxem One, PC a Switchem. Na to, jak bude projekt vypadat, se můžete podívat ve videu pod textem.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama