Metro Exodus dostane extra limitovanou edici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro Exodus dostane extra limitovanou edici

Metro Exodus dostane extra limitovanou edici

Martin Nahodil

Martin Nahodil

10. 1. 2019 09:39 9
Reklama

Aurora edice k novému Metru sice byla představena už dávno, ale vývojáři si pro hráče ještě takhle před vydáním připravili menší překvapení. Edic totiž není nikdy dost, o tom by nám mohl povyprávět Ubisoft. To ale nechme stranou, protože tohle není ten případ, kdy je edice předražená a vesměs nic moc navíc v ní nenajdete. Artyom edici si ani vlastně koupit nemůžete. Bylo vyrobeno pouze 10 kopií této edice a získat ji můžete v nadcházejících promo akcích Deep Silveru.

O její představení se postaral Dmitrij Gluchovskij, samotný autor novel, kterými se vývojáři Metra inspirovali. Všechny věci jsou zabalené v bedně na náboje. Ta obsahuje typickou plynovou masku s filtrem, zapalovač ve tvaru nábojnice a ručně dělané vojenské známky. Krom toho tam také najdete plátěnou mapu a certifikát pravosti. Tím hlavním jsou ale plně funkční Nixie hodinky, které byly vyrobeny ručně.

Pokud tedy máte zájem o tuto velmi limitovanou edici, rozhodně doporučujeme sledovat sociální sítě Deep Silveru a samotných vývojářů. Jedna tato edice byla věnována studiu 4A Games, takže se bude rozdávat pouze 9 kopií.

Metro Exodus si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama