Bug Blackoutu hodil hráče do poslední fáze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bug Blackoutu hodil hráče do poslední fáze

Bug Blackoutu hodil hráče do poslední fáze

David Plecháček

David Plecháček

9. 1. 2019 13:07
Reklama

Že vám přijde battle royale nuda? Nebo že UŽ vám přijde battle royale nuda? Musíte doufat, že se nějaká hra zblázní, tak, jako se to stalo hráčům Call of Duty: Black Ops 4 v režimu Blackout. Chtěli si zahrát obyčejnou hru, ale místo toho jim hra dopřála totální masakr.

Bug totiž zapříčinil, že se Blackout nespustil korektně, ale rovnou ve své závěrečné fázi, kdy už je kruh, v němž lze přežít, miniaturní. Průběh si asi dokážete představit, ale i když zní neuvěřitelně chaoticky a bláznivě, mohla to být docela zábava. Alespoň pro některé. Drtivá většina se totiž zabila už při seskoku a následném přistání, stačilo totiž vyskočit moc brzy nebo pozdě a už se nacházeli mimo výseč. V této fázi navíc zdraví ubývá závratnou rychlostí, tudíž kdo vyskočil špatně, do „bezpečí“ se nedostal.

Někteří ale měli štěstí, a masakr způsobený tím, že Blackout totálně vynechal přibližně dvacet minut hry od relativně klidného úvodu až do stále menšící se oblasti, nakonec přežili. Relativně ve zdraví se hrstce hráčů podařilo přistát, ale ani tak neměli vyhráno. Ti, co se dostali na zem, okamžitě začali hledat cokoliv, čím by se mohli bránit, takže se hra změnila v bezhlavé pobíhání.

Zní to zábavně, že? I poslední přeživší ale možná měli „smůlu“, dá-li se to tak vůbec nazvat, neboť jim hra sama po chvíli vyhodila chybovou hlášku a vrátila je zpět do menu hry. Měla totiž v posledních chvílích lagy, a tak se raději server rozhodl seanci ukončit, čímž trápení přestalo. Další hry už pro svědky bohužel probíhaly standardně. Pod tímto odkazem se můžete podívat na záznam od jednoho z účastníků a sami posoudit, jestli náhodou taková hra nemá větší spád...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama