Explozivní gameplay jedné z misí Anthem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Explozivní gameplay jedné z misí Anthem

Explozivní gameplay jedné z misí Anthem

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 1. 2019 12:44 36
Reklama

Zatímco někteří vidí v Anthem od EA černého koně letošního roku, jiným se představa sdíleného světa moc nezamlouvá a pochybují o funkčnosti tohoto konceptu. Vzhledem k brzkému datu vydání dostane už zanedlouho každý z nás šanci si na hru udělat vlastní názor, ale ještě před tím se autoři z BioWare pochlubí několika dalšími gameplay záběry.

První z očekávaných videí ukazuje patnáctiminutový průchod misí s názvem The Lost Arcanist, ve kterém je k vidění kooperace tří hráčů při záchraně jednoho NPC. Kromě všudypřítomných výbuchů a neustálé akce stojí za povšimnutí především rozdílnost přístupu ke hře tří hlavních hrdinů. Každý z nich je totiž vybavený jiným exosuitem, který mu propůjčuje různé schopnosti.

Interceptor je vybavený spíše pro boj nablízko a může se pochlubit největší hbitostí na bojišti. Storm se soustředí spíše na boj ze vzduchu a tvoří podpůrnou sílu týmu. Protikladem k prvnímu zmíněnému je Colossus. Jak už název napovídá, takto vybavený člen vaší party bude tankem, který rozmete vše, co se mu postaví do cesty. Jeho omezená rychlost je vybalancována silnými zbraněmi i brněním. Tuto trojici doplní ještě Ranger, který bude prvním exosuitem, který jako hráči dostanete. Ty ostatní si budete v libovolném pořadí odemykat postupem ve hře.

Veškeré záběry pocházejí z alpha verze hry, ale vzhledem k tomu, že Anthem vychází už 22. února se na ní už nic zásadního měnit nebude. Pokud se vám líbí, můžete si ji ve verzi pro PC, PlayStation 4 nebo Xbox One předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama