Sea of Thieves dostane nový systém questů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves dostane nový systém questů

Sea of Thieves dostane nový systém questů

Martin Nahodil

Martin Nahodil

3. 1. 2019 10:48 2
Reklama

Pirátská záležitost Sea of Thieves od Rare se od svého vydání dočkala několika větších i menších updatů, díky kterým se do hry dostával nový obsah. Vývojáři s tím očividně nehodlají přestat ani v roce 2019. Výkonný producent Joe Neate se v rozhovoru pro Gamereactor rozpovídal o tom, co mohou hráči očekávat v blízké budoucnosti.

“Myslím, že je fér říct, že při vydání bylo Sea of Thieves hrou hlavně pro hráče, kteří si užívají volnost a vymýšlí si svoje vlastní dobrodružství. Náš systém questů vám dával jen drobné vodítko, v hlavní roli stále byl hráč a ostatní členové posádky. Někteří hráči na druhou stranu chtějí mít předem určený cíl, chtějí lore a příběh. Z přidaného obsahu víme, že to jde udělat a funguje to dobře ve sdíleném světě s kampaní, kterou jsme zpracovali třeba v Hungering Deep nebo Cursed Sails,” řekl Joe Neate. Dále mluví o tom, že část týmu už docela dlouho pracuje na novém questovém systému, který bude postavený více okolo příběhového pozadí.

“Plánovali jsme ho vydat už se čtvrtým updatem, ale raději jsme to ještě odsunuli kvůli úpravám a většímu využití. Vidíme v tom potenciál a chceme ho využít na plno.” Celkově se ohledně příběhu a dějových linek pracuje na více věcech, ale momentálně je nový systém prioritou.

Fanoušci také netrpělivě čekají na PVP arény, které byly oznámeny už před pár měsíci. K tomu Neate řekl, že arény jsou ve fázi testování a někteří členové komunitního programu se do něj budou moci zapojit už na začátku roku. Do hry tak přibyde další kompetetivní aspekt. Samozřejmě to nebudou jen bezvýznamné souboje. Za své úspěchy získáte náležitou odměnu a umístění v žebříčku také není od věci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama