Nový rok způsobil Falloutu 76 problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový rok způsobil Falloutu 76 problémy

Nový rok způsobil Falloutu 76 problémy

David Plecháček

David Plecháček

3. 1. 2019 10:24 6
Reklama

Jak na nový rok, tak po celý rok? Vývojáři z Bethesdy se modlí, aby známé pořekadlo nefungovalo. Stejně tak jak neslavně loňský rok s Falloutem 76 zakončili, tak jej úplně stejně neslavně i přivítali. Vývojáři se totiž potýkají s nenadálými technickými problémy – největší chlouba hry, atomovky, se totiž záhadným způsobem ztratily.

Jak mnohá média upozorňují, první bug roku 2019 je v případě Falloutu 76 snad tím nejbizarnějším vůbec. Pro některé hráče bylo jistě nepříjemným novoročním překvapením, když se vydali hledat kódy k odjištění a následnému odpálení zbraní hromadného ničení, ale žádné nenašli. Někteří se původně domnívali, že se Bethesda rozhodla na nový rok atomové bomby, byť třeba dočasně, odstranit, ale studio po čase na svém Twitteru přiznalo, že tomu tak není a že ani neví, co problém způsobuje.

To už ale neplatí. Jisté je, že nepřítomnost kódů souvisí i s nemožností dostat se do nukleárních sil, ta Bethesda sama uzavřela jako první reakci na vzniklý problém. Ukázalo se, že problémy způsobilo neresetování kódů, které byly k dispozici již dříve. Někteří jsou přesvědčení o tom, že hra má problém s tím, že už nemáme rok 2018, ale 2019, a tato podivná chyba je první vlaštovkou, která může značit další problémy.

Nyní už by měl být k dispozici hotfix, který řeší akutní situaci, nicméně Bethesda by měla zkoumat zdrojový kód hry, jestli se se změnou času nerozbilo i něco jiného. Tak či tak, novoroční situace opět odpovídá zažité představě Falloutu 76 jako rozbité hry, které ještě navíc není ani příliš zábavná. Na druhou stranu, na tom atomovky příliš nemění, snad jen ve chvíli, kdy jejich výbuch shodí servery hry – tak jako v úvodních dnech po vydání. To je totiž teprve legrace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama