Bloodstained: RotN pro Mac a Linux nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bloodstained: RotN pro Mac a Linux nevyjde

Bloodstained: RotN pro Mac a Linux nevyjde

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

30. 12. 2018 09:24 1
Reklama

Když v roce 2015 Kódži Igaraši na Kickstarteru vybral přes pět milionů dolarů na hru Bloodstained: Ritual of the Night, přislíbil její vývoj na opravdu širokou paletu herních platforem. Kromě PlayStation 4 a Xbox One měla vyjít na Nintendo Wii U, PlayStation Vita, PC, Mac a Linux. Od té doby se ale mnoho změnilo.

S tím, jak hra postupně nabírala zpoždění, se nejprve z verze pro Wii U stala verze pro Switch. To je vcelku pochopitelné. Port pro PlayStation Vita byl ale úplně zrušen a nyní se ukazuje, že nebude sám. Duchovního nástupce legendární Castlevania: Symphony of the Night se totiž nedočkají ani uživatelé Macu a Lunuxu.

Producent Kódži Igaraši se těžké rozhodnutí pokouší vysvětlit náročností podpory, kterou by zmíněné verze hry vyžadovaly, takže se se svým týmem rozhodli seznam platforem dále zeštíhlit. Všichni, kteří na hru přispěli kvůli verzi pro Mac nebo Linux, mají možnost požádat emailem o verzi na některou z dostupných platforem, případně o vrácení peněz.

I přes všechny problémy a odklady ale prý vývoj pokračuje dobře a Bloodstained: Ritual of the Night bychom se měli konečně dočkat už příští rok. Vývojářský tým aktuálně testuje výkon hry na všech zařízeních a připravuje se na opravu mnoha bugů, které Bloodstained momentálně sužují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama