Bethesda údajně banuje hráče s mody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda údajně banuje hráče s mody

Bethesda údajně banuje hráče s mody

Filip Švácha

Filip Švácha

27. 12. 2018 17:34 15
Reklama

Bylo by podezřelé, kdyby se nikdo za celý týden nezmínil o tolik oblíbeném Falloutu 76. Ani přes svátky zřejmě nebude klid, protože Bethesda se opět dostala do křížku se svými zákazníky. Tentokrát to odnesla moderská komunita, která zrovna v případě her od Bethesdy kolikrát dost pomohla zpříjemnit samotné hraní pro ostatní hráče, už třeba jen z hlediska plynulejšího chodu hry.

Bethesda se totiž rozhodla banovat uživatele využívající k hraní Fallout 76 mody. Tohle už je samo o sobě dost zvláštní, byť se jedná o online akci, ale není to všechno. Když si totiž napadení modeři začali stěžovat vedení Bethesdy, to jim odpovědělo vskutku podivně. Údajně totiž tito lidé dostali e-mail, ve kterém jim Bethesda zadává práci napsat esej o tom, jak jsou mody špatné. Informoval o tom youtuber JuiceHead na svém kanálu.

„Pokud máte zájem bránit se proti zrušení vašich účtů, budeme ochotni přijmout esej na téma ,Proč je využívání softwaru třetích stran škodlivé vůči komunitě nějaké onlinové hry‘, kterou náš tým posoudí,“ stojí ve zprávě. Je nutné dodat, že momentálně není zcela jisté, zdali tento e-mail není podvrh, ale JuiceHead prý mluvil s dalšími hráči, kterým prý také přišel, a ti jeho tvrzení potvrdili.

Pokud je to celé pravda, jde určitě o velmi zajímavý způsob, kterým odradit hráče od využívání modu, respektive podle Bethesdy cheatů. Pokud jste o hře ještě náhodou neslyšeli, můžete si přečíst Davidovu recenzi, ve které tento nejnovější přírůstek do série vůbec nešetřil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama