PUBG opět téměř po roce nabírá hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG opět téměř po roce nabírá hráče

PUBG opět téměř po roce nabírá hráče

Ferdys

Ferdys

24. 12. 2018 14:59 7
Reklama

O komerčním úspěchu PUBG snad nikdo nepochybuje. Málokdo si však je vědom, že od ledna počet aktivních hráčů stabilně klesal. Nyní se však karta obrací a hra má poprvé od října opět milion aktivních hráčů. To však není stále nic oproti rekordu z ledna, kdy hra zaregistrovala skoro tři a půl milionu aktivních hráčů.

Jak už bylo zmíněno, od té doby hra trpěla snižujícím se počtem hráču, a až do listopadu činil rekord aktivních hráčů devět set tisíc. To se však tímto týdnem změnilo, kdy se čísla na Steamu přehoupla do plusu na číslovku 1,1 milionu uživatelů. Do této statistiky se nicméně nepromítají konzolové verze hry, potažmo launch na PS4.

Přísun nových hráčů by se dal přičíst na vrub četným změnám, které hru v posledních týdnech obohatily. Nová zimní mapa Vikendi  je u fanoušků velmi oblíbená. Spolu s tím je velmi populární nový survivor pass. Za zmínku také stojí nový systém skákání s padákem, který vám umožní použití padáku při volném pádu. Nezdá se to jako výrazná změna, ovšem hráči si to pochvalují se slovy, že se jedná o výraznou změnu ve stylu hraní.

V letošním roce se živě diskutovalo o bitvě PUBG a Fortnite, kdy PUBG muselo přiznat porážku. I přesto zůstává PUBG nejhranější hrou na Steamu a například v Asii je velmi populární verze na mobilní zařízení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama