For Honor dostává nový season pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor dostává nový season pass

For Honor dostává nový season pass

Ferdys

Ferdys

19. 12. 2018 15:03 3
Reklama

For Honor s námi v únoru oslaví 2 roky na trhu. Vývojáři nelení a ukazují nám nový season pass, který představuje, na co všechno se můžeme v průběhu příštího roku těšit. Ubisoft nám slibuje nové eventy společně s novým obsahem. Season pass bude rozdělen na čtyři sezóny a v každé z nich se dočkáme jedné nové postavy pro každou frakci.

První sezóna s názvem Vortiger vychází 31. ledna a přinese nám nového hrdinu pro frakci rytířů a jednu novou mapu. Společně s tím můžeme očekávat spoustu oprav a vyvážení hry. Season pass samozřejmě nebude zadarmo. Cenovka je stanovena na přibližně 700 Kč a nabízí podobné výhody, které jsme dostali v minulých sezónách. To znamená týdenní předběžný přístup k novým hrdinům, třicetidenní status šampiona, pět Scavenger beden a nakonec nové efekty pro hrdiny.

Nové mapy a herní mody budou k dispozici zadarmo všem hráčům v den vydání. Hráči, kteří si season pass nekoupí, budou mít možnost si hrdiny pořídit za herní měnu. Každý bude stát 15 000 jednotek oceli. A v poslední řadě jsme se dnes také dočkali oznámení kompletní edice For Honor, která bude obsahovat season passy z předešlých let, spolu s již zmíněným třetím, kterého se dočkáme 31. ledna - a jeho cena se zastavila na v přepočtu 2500 Kč.

Níže se můžete podívat na záznam streamu, kde vývojáři předvádějí jednoho z nových hrdinů, a to Shaolina pro frakci Wu Lin. For Honor je k zakoupení na PC, PlayStation 4 a Xbox One na webu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama