Outer Worlds nabídne propracované souboje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outer Worlds nabídne propracované souboje

Outer Worlds nabídne propracované souboje

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 12. 2018 11:56
Reklama

I když je vydání The Outer Worlds od Obsidian Entertainment ještě daleko, tak se o něm dozvídáme stále více a více zajímavých informací. Tentokrát se k nám dostali přímo od dvou direktorů. Konkrétně jde o Tima Caina a Leonarda Boyarskyho. Oba v minulosti pracovali jak na původním Falloutu tak třeba na Vampire The Masquerade : Bloodlines.

V případě Outer Worlds prý chtějí vytvořit souboje, které budou zábavné a hráč bude mít pocit, že má nade vším opravdu kontrolu. Aby je zpracovali co nejlépe, tak jim s tím pomohlo i vydavatelství Private Division. “Na GDC jsme hodně řešili FPS střílečky. Private Division nás ohledně toho kontaktovala a dala nám několik dobrých tipů. Chceme, aby to bylo zábavné, ale také jsme chtěli nějaké prvky převést do RPG skillů,” řekl Cain. “Stále lidem říkám, že hlavně naše melee souboje jsou velmi dobré. Zkrátka máte pocit, že nepřítele opravdu udeříte. Zároveň ale vaše poškození záleží na melee skillech.”

Boyarsky k tomu dodal, že u jejich předchozích her fanoušci chválí RPG stránku hry a vyprávění příběhu, ale souboje nikdy nebyly to pravé ořechové. “Někdy to byly reakce jako ‘přetrpíme ty souboje, protože zbytek hry je vlastně skvělý’. Nechceme, aby hráči něco takového říkali o Outer Worlds. Chceme, abyste si hraní užívali, ať už máte rádi RPG, souboje nebo příběh. Museli jsme tedy tyto prvky vybalancovat,” dodal Boyarsky.

I přes to, že mapa Outer Worlds nebude ani tak velká jako Fallout New Vegas, se na něj nepřestáváme těšit. Souboje k pořádnému RPG bezesporu patří. Přístup Obsidianu nezní vůbec špatně, tak snad jim to s The Outer Worlds vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama