Vyzkoušejte si The Crew 2 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si The Crew 2 zdarma

Vyzkoušejte si The Crew 2 zdarma

Marek Selinger

Marek Selinger

13. 12. 2018 11:26
Reklama

Na to, že druhý díl závodní arkády The Crew vyšel již na konci června, tak v posledních dnech o něm píšeme nějak často. Nejdříve jsme vás informovali o menším DLC, na které navázalo podstatněji robustnější. To po dlouhé době přineslo možnost zazávodit si ve více hráčích a zbrusu nový Demolition mód.

Tyto všechny novinky si nyní může otestovat každý hráč. The Crew 2 je ode dneška až do neděle uvolněno k vyzkoušení na všech platformách, tedy PC, PS4 a Xbox One. Pokud tedy nevíte co s nadcházejícím víkendem, závodění na ploše celých Spojených států amerických nezní jako vůbec špatný nápad.

Pokud by se vám titul zalíbil takovým způsobem, že byste uvažovali nad jeho koupí, můžete využít 67% slevu na všechny edice v rámci Steamu, Playstation Storu i Xbox Storu. V tomto případě se jakýkoliv dosažený postup přenese do plné verze. U konzolových verzí je však nutné pro využití dema mít aktivované předplatné PS Plus nebo Xbox Live Gold.

Jako odměnu pro ty, kteří si titul během tohoto víkendu stáhnou a vyzkouší, si vývojáři připravili hned tři nová vozidla, avšak rozdílná pro jednotlivé platformy. Na PC se hráči můžou těšit Ford GT 2005 – Touring Car Edition, majitelé PS4 zase na Maserati Gran Turismo S 2009 – Touring Car Edition a ti, kteří spadají pod náruč Microsoftu, se dočkají BMW Z4 GT3 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama