Velký patch zčásti opravuje Fallout 76
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velký patch zčásti opravuje Fallout 76

Velký patch zčásti opravuje Fallout 76

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

12. 12. 2018 09:30 6
Reklama

Ačkoliv některé kontroverze ohledně nejnovějšího Falloutu zanechaly šrámy tak hluboké, že by je nedovedl přeleštit ani Horst Fuchs, Bethesda si chce nastalou situaci u fanoušků alespoň lehce vyžehlit. Hodlá toho docílit nejnovějším patchem 1.03.10, který včera vyšel na PC, a ke konci týdne potěší i konzolisty.

Do Falloutu 76 tak přibude spousta drobností, kterými ale ambiciózní titul ideálně měl disponovat již při vydání. Jedná se o posuvník zorného úhlu, podporu hloubky ostrosti pole a 21:9 monitorů, a svoji očekávanou premiéru si odbyde i push-to-talk tlačítko.

Kromě optimalizace a balancování pak dojde i k některým herním změnám – stavění základny už nebude takovou otravou, a nově bude možné i lehké přerozdělení SPECIAL bodů.

Kompletní poznámky k vydání patche naleznete na Redditu, my už jen doplníme, že počítačoví hráči budou stahovat 3 GB nových souborů, konzoloví pak rovnou 5 GB. Fallout 76 můžete za cenu od lákavých 599 Kč zakoupit na Xzone, kde ke hře dostanete i figurku Vault-Boye.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama