Obsah Season Passu pro Black Ops 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsah Season Passu pro Black Ops 4

Obsah Season Passu pro Black Ops 4

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 12. 2018 15:30
Reklama

Nové Black Ops bylo nakonec trefa do černého, a tak není důvod, proč hru nezásobovat množstvím dodatečného obsahu. Po vydání bezplatného DLC Operation Absolute Zero si Activision ještě připravil i nějaké další novinky. Pokud jste byli smutní, že vývojáři téměř vůbec nezmínili tolik oblíbený zombie mód, můžete být v klidu.

Vyšel totiž nový trailer, vysvětlující, co se v budoucnu objeví v Season Passu. Předně půjde o zbrusu nové dobrodružství, do právě zmíněného zombie módu. Obsazení je, jak je u Call Of Duty zvykem, velkolepé. V roli Gunslingera se objeví Kiefer Sutherland, kterého jste mohli slyšet už jako Big Bosse v Metal Gear Solid 5: Phantom Pain. K němu se dále připojí Charles Dance, jenž vystupuje ve Hře o Trůny, Helena Bonham Carter, známá z filmů Tima Burtona a anglický herec Brian Blessed, který je pravděpodobně tuzemskému hráči povědomý z Kingdom Come: Deliverance. Obsazení je to vskutku kvalitní, o tom rozhodně není pochyb.

Celá tato epizoda s názvem The Night of the Dead se bude odehrávat ve strašidelném domě plném zombie a vlkodlaků. Dále hráče neminou dvě zbrusu nové multiplayerové mapy, Madagascar a Elevation. Battle royale režim Blackout navíc dostane oblíbeného smrtícího robota Reapera.

Season Pass si můžete pořídit za padesát dolarů a jak bývá zvykem, majitelé konzole od Sony se k obsahu dostanou jako první, tedy už v tuto chvíli. Ostatní si budou muset ještě nějaký ten moment počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama