Teasují Warner Bros nového Batmana?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Teasují Warner Bros nového Batmana?

Teasují Warner Bros nového Batmana?

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

4. 12. 2018 13:35 3
Reklama

Herního Batmana máme v posledních letech nerozlučně spjatou se jménem Rocksteady. Zatímco však britská firma pracuje na novém projektu, o kterém víme jen to, že se dle všeho nebude točit okolo Supermana, ani Batman ještě charakteristickým chraplákem nezachrčel poslední slovo.

Minimálně tedy ve spojení s Warner Bros Montreal, vývojáři, kteří jsou kromě portu Batman: Arkham City pro Wii U plně zodpovědní i za Batman: Arkham Origins. Ačkoliv kreativní ředitel společnosti, Patrick Redding, ve tweetu potvrdil, že se WB Montreal nebudou aktivně účastnit blížících se The Game Awards, má se v tuto chvíli se svým týmem také pracovně nacházet v Los Angeles.

Projekt však zatím není ve stavu, ve kterém by mohl být odhalen. Jenže tonoucí se i stébla chytá, a tak si fanoušci nasadili detektivní čapku a monokl, a jali se spojovat indicie dohromady. Dle jejich pátrání by se nová hra mohla jmenovat Batman: The Court of Owls, a navazovat tak na komiks The New 52 z roku 2011.

K přesvědčení je vede twitterový účet asistentky producenta, která s popiskem „Nejlepší vývojářský tým na světě“ sdílela fotografii, na které je zachyceno tričko se sovím symbolem. Pravděpodobně se jedná o oblečení z kolekce Harryho Pottera, nápadně však připomíná právě logo tajného společenství Soví tribunál.

V tuhle chvíli samozřejmě nedovedeme říci, zdali se opravdu jedná o důmyslný teaser, nebo jen vidíme spojitosti tam, kde ve skutečnosti nejsou. Spekulace o novém dílu ze série Arkham jsou však realitou dnešních dní, a nové domněnky do ní výborně zapadají.

Co si o spekulacích myslíte – je přání otcem myšlenky, nebo se opravdu dočkáme Batmana, točícího se okolo Sovího tribunálu? Dejte nám vědět v komentářích pod novinkou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama