Moderní Elite dostane velkou aktualizaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Moderní Elite dostane velkou aktualizaci

Moderní Elite dostane velkou aktualizaci

Ferdys

Ferdys

3. 12. 2018 13:55
Reklama

Vývojáři z Frontier Developments ohlásili, že čtvrtý a poslední z updatů zadarmo vyjde 11. prosince na všechny platformy. Jedná se již o třetí sezónu od vydání v roce 2014. Je známa pod jménem Beyond a první kapitola spatřila světlo světa letos v únoru. Poslední kapitola se na rozdíl od kosmetických změn v předchozích částech zaměřuje na základní aspekty hry a celkové změny v hratelnosti.

Předchozí tři kapitoly nám přivedly nová kosmická plavidla, úpravy v inženýrství, nebo skvělý Galnet audio news službu. Díky jejímuž přátelskému hlasu již vesmír nikdy nebude tak opuštěný jako dřív. Nicméně vývojáři slibují, že čtvrtá kapitola je největším přídavkem do Elite Dangerous v letošním roce.

Na co se tedy můžeme s příchodem posledního, velkého updatu letos těšit? K osahání dostaneme dvě nové lodě (Mamba a Krait Phantom), nové funkce pro lepší průzkum, nebo třeba vylepšení grafiky novým enginem nasvícení. Více informací naleznete v traileru níže a jak už bylo zmíněno, update bude dostupný zdarma od 11. prosince, a to všem vlastníkům hry, na PC, Xboxu One a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama