PvP závodění konečně v The Crew 2
i Zdroj: Ubisoft
Novinka PvP závodění konečně v The Crew 2

PvP závodění konečně v The Crew 2

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 11. 2018 11:25
Reklama

Pár dní zpět jsme vás informovali o novém obsahu do závodní arkády The Crew 2, jednalo se však pouze o menší aktualizaci přidávající dvě nová vozidla. O poznání větší update si Ubisoft schovává na začátek prosinec.

Hráči se v něm konečně dočkají multiplayerového PvP závodění. To absentovalo již od samotného červnového vydání, avšak s tím, že ho vývojáři dodají určitě do konce kalendářního roku. Nyní tedy došlo na splnění tohoto slibu. Nově si tedy budeme moci zazávodit v instancích proti dalším sedmi živým oponentům, střídat se v nich budou různé závody a disciplíny.

Dalším výraznějším přídavkem do obsahu hry, který daná aktualizace přinese, bude i demolition derby. To bude fungovat přesně tak, jak si myslíte, tzn., že ten, kdo nejdéle přežije nárazy ostatních, odejde z kolbiště jako vítěz. Tato zcela nová disciplína bude zasazena do dvou odlišných arén, The Bonneville Salt Flat a The Tucson Aircraft Cemetery, a nabídne zcela zničitelná auta.

Nový obsah bude distribuován všem hráčům zcela zdarma, dostupný bude od 5. prosince. Pokud vás novinka nalákala se do The Crew 2 pustit, můžete si ho zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama