Sea of Thieves dostalo nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves dostalo nový obsah

Sea of Thieves dostalo nový obsah

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 11. 2018 09:46
Reklama

Pirátské Sea of Thieves při vydání nebylo špatnou hrou, ale nedostatek obsahu mu uškodil do takové míry, že po pár týdnech po něm ani pes neštěkl. Vývojáři z Rare ale naštěstí plní své sliby a průběžně do hry přidávají nový obsah. V poledních updatech to byli noví nepřátelé, vybavení, úkoly a v neposlední řadě také Megalodon. Tentokrát se vydáme do vod plných tajemné mlhy.

Nový přídavek se jmenuje Shrouded Spoils a tou největší novinkou je právě výše zmíněná mlha. Může se objevit kdykoliv a kdekoliv. Na jednu stranu se díky ní dobře skryjete před nepřáteli. Musíte ale také počítat s tím, že moc dobře nevidíte, kam vlastně plujete, takže je potřeba dávat pozor, aby váš koráb náhodou neskončil na suchu.

Dalším přírůstkem je aliance obchodníků, díky které se můžete dostat k novým předmětům. Můžete se k nim ale dostat i při dobývání pevností kostlivců. Přibylo několik nových a ty stávající pak byly vylepšeny. To se týká i lodí kostlivců. Krom nových lodí a nepřátel můžete narazit i na silnější posádky v lokaci Devil’s Roar, která do hry přibyla v jednom z posledních updatů.

Nakonec ve hře najdete i nové možnosti úpravy jak pro svoji postavu, tak pro lodě. Všechen tento obsah už najdete ve hře, ale Rare tím ještě nekončí. Na začátek příštího roku je naplánovaný další přídavek, který mimo jiné bude zahrnovat i nový PVP mód.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama