Bývalí vývojáři Blur a Driveclubu spojí síly
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bývalí vývojáři Blur a Driveclubu spojí síly

Bývalí vývojáři Blur a Driveclubu spojí síly

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

28. 11. 2018 15:30 8
Reklama

Cesty osudu jsou někdy nevyzpytatelné, a tak se jednoduše stane, že i vývojáři, kteří si v minulosti (byť vzdáleně) konkurovali, se nakonec mohou sejít u jednoho projektu. Vyprávět by o tom mohli lidé z Wushu Studios a Lucid Games.

Že vám název ani jednoho ze studií nic moc neříká? Určitě vás trkne, když vám povíme, že Wushu Studios se skládají převážně z bývalých zaměstnanců z Evolutionu (MotorStorm, Driveclub), a pod druhé jmenované studio zase patří bývalí Bizzare Creations (Blur, Geometry Wars, Project Gotham Racing).

Studia spojí síly na projektu Switchblade, tedy vozidlové MOBA hře, která se momentálně nachází v Early Accessu na Steamu a na PS4. Pokud vás v tuto chvíli zamrzelo, že legendární mozky, stojící za výbornými automobilovými arkádami, nepracují raději na tom, co jim v minulosti šlo nejlépe, není třeba smutnit. Spolupráce má být dlouhodobějšího charakteru, a rozpracovaných je v tuto chvíli hned několik projektů.

Jakou hru byste si od tohoto spojení představovali? Byl by vašemu srdci milejší Driveclub 2, Blur 2, či po letech nový díl pozapomenutého Project Gotham Racing? Dejte nám vědět v komentářích pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama